mandag den 31. marts 2008

opg 19b

Nu har jeg også prøvet at lægge det på min mp3 spiller - desværre kunne jeg ikke finde det - har nok brug for "Ann den Vidende" i morgen - gider ikke mere nu.
Ha ha - det var der bare alligevel - hvem kunne ane at det lå inde under Library og Artists, men det gjorde det. Jeg er da bare god.

Opgave 19 a: Podcast

Jeg valgte radioprogrammet lige lovligt. Det er nemlig et meget spændende program og jeg fandt selv ud af det uden hjælp fra "Ann den Vidende", "Bodil den Hjælpende " "Annemarie den Sekunderende" eller "Hotte Lotte"

Opgave 18 b

Ja jeg skal selvfølgelig prøve begge dele. Fandt nogle gode videoklip. Spændende. Jeg har både tennis indianer og Laura på en gang. Det kunne næsten ikke være bedre.

opg 18 igen


En god ting kan ikke gøres for tit. Jeg var ikke tilfreds med fodboldsspilleren, men nu ejer jeg et stort hus i Chicago - det tror jeg er bedre

opg 18 A Billedgeneratorer


Hej - jeg gider ikke billeder hvor der er så lidt udvalg. Der mangler tennisspillere og Laura'ere

tirsdag den 4. marts 2008

Ting 16 Docs

Så har jeg prøvet at arbejde med hunde det vidste sig at være dokumenter. Vi havde lidt problemer idet jeg arbejdede sammen med Lotte og Annemarie - vi skulle lige finde ud af ikke at skrive samtidig og at vi skulle redigere i teksten og tilføje og ikke snakke med hinanden.
Som sådan kan jeg nem forestille mig at bruge hundesiden (docs)